Träffa vår vårdpersonal via videosamtal på en plats som passar dig!
Även öppet kvällar och helger

Vårdbolaget Lideta, där Danviks Vårdcentral ingår, erbjuder dig som patient möjligheten att träffa läkare online via vår app Lideta Digital.

Under videobesöket med vår vårdpersonal får du rådgivning och hjälp med lämplig behandling. Om det behövs provtagning, skriva remiss eller recept hjälper vi till med detta. Journalföring sker som vanligt på den mottagning där du är listad. Vi erbjuder tider måndag-fredag 08.00-21.00 och helger 08.00-16.00 beroende på bokningsgrad.

Ordinarie patientavgifter/högkostnadskort gäller och besöket är frikortsgrundande. Om du inte har frikort betalar du ordinarie patientavgift via faktura.

Vi kan hjälpa dig med följande besvär via videosamtal

Akne
Akuta sömnsvårigheter
Allergi
Allmänna hälsofrågor
Bett
Bihåleinflammation
Diarré
Enklare sjukskrivning
Feber
Förkylning
Förskjutning av mens
Förstoppning
Hosta
Huvudvärk/Migrän

Håravfall
Illamående/Kräkning
Influensa
Munsår
Nagelbesvär
Oro och ångest
Psoriasis
Receptförnyelse, ej narkotikaklassat
Urinvägsbesvär hos kvinnor
Utslag/Eksem
Vattenkoppor
Åksjuka
Ögonbesvär
Övriga intyg

Vilka jobbar på Lideta Digital?

All personal på Lideta Digital har svensk legitimation med mångårig erfarenhet från primärvård. Flera jobbar både på någon av våra fysiska mottagningar och i Lideta Digital. Alla har genomgått Lideta Digitals utbildning för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa dig via ett virtuellt vårdmöte.

Med den här satsningen möjliggör vi för våra vårdcentraler att korta kötiderna samtidigt som vi erbjuder patienterna direktkontakt med vår vårdpersonal utan att gå hemifrån.